– Heb jij altijd al eens willen leren  hoe je jezelf op een professionele manier opmaakt? Een gezellig avondje samen met vriendinnen een demonstratie krijgen en daarna zelf aan de slag gaan? Dat kan! Inger Leijten Visagie biedt  make-up workshops aan voor elke gelegenheid: van verjaardagscadeau tot vrijgezellen party, voor jong en oud.

Als gediplomeerd visagiste leer ik je aan de hand van een stappenplan, de fijne kneepjes van het vak. Ook vertel ik wat de nieuwste trends zijn. De producten waarmee gewerkt worden, zijn van het merk Goldenrose en kunnen nadien eventueel gekocht worden.

Er zijn verschillende workshops die gegeven worden:20140822_184904_resized

– Dag/avond make-up
– Power of make-up
– Smokey eyes
– Ontdek je toilettas
– Shapen/contouren
– Ontdek jezelf
– Celebrity make-up
– Trend make-up

– Dag/avond make-up
In deze workshop leer je in verschillende stappen een basic make-up aan te brengen. Dit kan een dagelijkse make-up zijn, maar door deze wat zwaarder aan te brengen, kan het ook door voor een avond make-up. Deze workshop is zeer geschikt voor beginners, die alle ins & outs willen weten over make-up.

– Power of make-up:
Wil je weten wat  de make-up voor je gezicht kan doen? Volg dan deze workshop, hierin leer je wat de kracht van make-up  is en wat het voor jou kan doen. We beginnen met 1 helft van het gezicht zodat het verschil duidelijk te zien is. Uiteindelijk ga je wel met een volledige make-up look naar huis. Deze workshop is geschikt voor iedereen.


– Smokey eyes:

Wil je een keer wat anders dan een basis make-up, of heb je het al heel vaak zelf geprobeerd te maken, maar lukt het steeds maar niet? Schrijf je dan in voor een workshop smokey eyes. Smokey eye is een zwoele, intense donkere oogmake-up, zeer geschikt voor bijvoorbeeld een feestje. Met de juiste materialen en handige tips, leer je in een handomdraai smokey eyes te maken. Dit is een techniek die wel wat handigheid en ervaring met make-up vraagt.

– Ontdek je toilettas:
Heb jij ook een toilettas vol met make-up, maar weet je niet zo goed wat je er allemaal mee moet doen, hoe je het kunt gebruiken. of gewoon iets anders wilt? Boek dan nu een workshop ”ontdek je toilettas” dan gaan we met z’n allen bekijken wat er in je toilettas zit, wat je ermee doet en wat je kunt verbeteren. Aanvullend werken we met producten van Golden Rose. Deze workshop in geschikt voor iedere vrouw.

-shapen/contouren:
Al jaren een trend in de make-up wereld, maar toch lastig op jezelf toe te passen: het shapen/ contouren van je gezicht.
In deze workshop krijg je dit op allerlei verschillende manieren aan geleerd.

– Ontdek jezelf:
Wat past nu het beste bij jou? Iedereen is anders en tijdens deze workshop leer je het mooiste uit jezelf halen, welke gezichtsvorm heb je nu eigenlijk? Ben je een warm of een koel type? Wat zijn de mooie punten in je gezicht, waar leg je accent op? Dit zijn een aantal punten die we dan gaan behandelen.

– Celebrity make-up:
Beroemdheden zien er altijd tip top uit en worden vaak gezien als voorbeeld. Tijdens deze workshop neem je een foto mee van je favoriete celebrity look en leer je hoe je deze look kunt toepassen bij jezelf.

– Trendmake-up:
Ieder seizoen komen er weer nieuwe trends in de make-up wereld. Tijdens deze workshop gaan we samen opzoek naar de trends van komend seizoen en leer je deze op een draagbare manier bij jezelf toe te passen. Na deze workshop ben je dus weer helemaal up to date!

De kosten voor de workshop – voor minimaal 6 en maximaal 10 – personen bedragen 35 euro per persoon*. (Wil je met een groter gezelschap een workshop volgen, informeer dan even naar de mogelijkheden)

Mocht je met een kleinere groep zijn en toch een workshop willen volgen? Dan worden de volgende bedragen gehanteerd*:

5 personen €40,- pp
4 personen €50,- pp
3 personen €65,- pp
2 personen €100,- pp
1 persoon €200,-

*Wij komen bij de klant op locatie, als dit buiten Den Bosch is worden er reiskosten 0,19 p/km gerekend

Dus heb je zin in een avondje genieten waarbij je allerlei tips & tricks krijgt op het gebied van make-up?
Meld je dan nu aan via: info@inger-visagie.nl of bel 06-55696763

Recensies:

Christelien Hanssen: Een zeer goede workshop Visagie. Met mijn kleindochter bezocht ik de workshop. Vriendelijke en kundige begeleiding van Inger. Een aanrader.

Ria & Juliette Heymans:Verschillende tips gekregen, vriendelijk en rustig meisje die alles goed uitlegt en steeds bij iemand voor doet hoe het e.e.a. Toe te passen. Waren met 7 dames, gezellige en leerzame uurtjes! Aanrader hoor!

Nanja westerhof: Super leuke informatieve avond gehad En naderhand kon je de producten ook kopen. Aanrader.

Pascale Verstappen: Super leuke avond gehad met een vriendin en onze dochters. Inger is een leuke, vlotte meid met veel verstand van zaken. Zeer deskundig en leuke tips voor onze dagelijkse make-up. Een echte aanrader!